Майбутнє сьогодні на Вашій кухні!

30.12.2019

Уявіть, що Ви намірені приготувати свою найшедевральнішу страву! До прикладу… Курятину за особливим рецептом під поливкою. Ось Ви придбали м’ясо та вдома на кухні починаєте його обробляти. Так… Та ще роботка, лише для тих, хто не боїться забруднити руки. І раптом… Дзвонить телефон, дверний дзвінок, щось горить на плиті! А руки то масні та липкі. Майнула колись Вам думка про те, що було б добре, якби прибори виключились чи включались за клацанням пальця, чи за помахом руки чи за голосовим наказом? Як у фантастичних фільмах!

Саме така ідея осяяла якось розробників різноманітної техніки. Сьогодні вже не грань фантастики така річ, як керування голосом чи жестами. Усі знають про світло, яке вмикається від сплеску у долоні чи про функцію керування жестами та голосом у смартфонах…

Але ось кухня, це найнеобхідніше місце для таких функцій! Як часто нам терміново необхідно збільшити швидкість та потужність роботи витяжки, або просто увімкнути чи вимкнути її. Тепер це можливо зробити без жодного дотику, лише звичайним помахом руки, із інноваційною функцією “Gesture Control”. Окрім зручності, ця інновація заощаджує ресурс двигуна та, звісно, електроенергію.

А як щодо дистанційної зміни режиму роботи? Функція “Pilot” дозволяє керувати витяжкою із різних відстаней. З допомогою пульту дистанційного керування, Ви можете вимкнути обладнання, не встаючи із дивану чи крісла. Пам’ятайте, що витяжка — це не лише стильний сучасний аксесуар для доповнення інтер’єру Вашої кухні. Це — запорука комфорту перебування, свіжого повітря, чистоти на кухні та смачної їжі.

Приємної Вам кулінарії!
Майбутнє уже настало!


Повернутися до списку статей