Кілька хитрощів для Вашого дому від KERNAU

28.10.2019

Для Вас ми зібрали найактуальніші та найпотрібніші «Лайфхаки» для приготування страв на кухні:

1. Щоб забрати зайвий жир з супу, спершу дайте йому охолонути, а потім поставте на кілька годин в холодильник. Жир остине і перетвориться в плівку, його легко можна буде зібрати ложкою.

2. При кімнатній температурі варто зберігати лише такі фрукти та овочі як: авокадо, абрикоси, банани, цитрусові, ківі, дині, нектарини, груші, персики, сливи, ананаси, картоплю, цибулю, часник.

3. А ось у холодильнику комфортно себе «почувають» яблука, боби, ягоди, броколі, капуста, морква, цвітна капуста, селера, вишні, кукурудза, огірок, кабачок, імбир, виноград, зеленолисті овочі, гриби та кабачки.

4. А як щодо ягід? Допоможе… оцет. Ні, характерного смаку Ви не відчуєте, адже має бути слабкий розчин оцту і води. Покладіть туди ягоди. Вони протримаються тиждень, а то й дві.

5. Селеру і броколі обов'язково зберігай у фользі, це суттєво продовжить термін зберігання.

6. Не поспішайте готувати м'ясо відразу ж після покупки. Краще покладіть його на пару годин в холодильник. Ви здивуєтеся, наскільки правильним стане його смак.

7. Для того щоб м'ясо стало ніжніше, додайте в маринад ананас, інжир або папаю. Фрукти можна порізати невеликими шматочками. Вони зроблять м’яким верхній шар м'яса, додадуть йому солодкуватість і аромат.

8. Коли насаджує на шампури куряче м'ясо, робіть це поперек волокон. Курячий шашлик дуже ніжний і запросто може звалитися, якщо неправильно насаджений. 9. Найкраще свинину смажити так - натріть м’ясо олією, щоб воно ввібрало її в себе. На сковорідку уже не лийте олії.

9. Перемазували млинці «Нутеллою», але на стінках банки ще залишився шоколад? Залийте її гарячим молоком. Вийде насичений гарячий шоколад. Смакота!

Та для чистоти у санвузлі:

1. Часта проблема полягає у тому, що металеві флакони залишають сліди іржі на поверхні раковини. Щоб цього не відбувалося, візьміть прозорий лак для нігтів чи акриловий і нанесіть на дно металевого флакона. Очікуйте коли лак висохне і сміливо поставте металевий флакон на місце.

2. Як змусити дзеркало у ванній кімнаті виблискувати? Беремо посудину з водою і газету. Відриваємо невеликий шматочок газети. Змочуємо газету в воді, протираємо дзеркало. Потім беремо суху газету і протираємо дзеркало ще раз.

3. Для прочищення засмічених труб раковини і стоку в ванній насипте кілька ложок соди в трубу і залийте оцтом. Буде чутно, як сода вступає в реакцію з оцтом і починає шипіти. Через 20 хв потрібно сполоснути водою.

4. У ванній постійний безлад і нереально знайти потрібне? У продажу є магнітний тримач. В основному його використовують на кухні для ножів, іноді для чоловічих інструментів. У ванній його теж можна використовувати. Кріпимо його в полиці з внутрішньої сторони і вішаємо туди пінцет, щипчики, металеву пилочку для нігтів, манікюрні ножиці, шпильки.

5. Постійна проблема неприємного запаху… Втомило тратити гроші на аерозолі? Вам достатньо зайти в аптеку і купити ефірну олію, яка Вам по душі, наприклад масло з ароматом лимона. Потім відкрити флакон і нанести на втулку (внутрішня частина туалетного паперу) або на туалетний папір навколо втулки по краю. Дешево та сердито!


Повернутися до списку статей